Tagata fa'afeso'ota'i: Jessie Ji

Mobile/What's app/Wechat: +86 13660738457

Email: 012@sinaekato.com

itulau_fanua

3OT+5HQ 8containers na lafo i Initonesia

SinaEkato Company, o se ta'uta'ua gaosi masini teuteu talu mai le 1990s, talu ai nei na faia ai se sao taua i le maketi Initonesia. Ua auina atu e le kamupani le aofaiga e 8 containers i Initonesia, e aofia ai le faʻafefiloi o 3 OT ma 5 HQ containers. O pusa nei o loʻo faʻapipiʻiina i le tele o oloa maualuga ua fuafuaina e faʻafetaui ai manaʻoga eseese o le maketi Initonesia.

La'uina o koneteina 2

Faatasi ai ma oloa na auina atu i Initonesia o ni fofo sili ona lelei mo le togafitia o vai, e aofia ai se tane vai e teu ai vai e 10 tone ma se masini CIP vai mama vevela. O nei oloa e taua mo le faʻamautinoaina o le mama ma le saogalemu o le vai faʻaaogaina i le tele o mea teuteu ma le tausiga o le tagata lava ia. E le gata i lea, o le uta e aofia ai le tele o fagu faʻafefiloi faʻavae, ma gafatia e amata mai le 20 lita i le 5000 lita. O nei fagu faʻafefiloi e taua tele mo le gaosiga o vailaʻau teuteu eseese, e maua ai le siʻosiʻomaga atoatoa mo le faʻafefiloi ma le homogenizing mea.

La'uina o koneteina 3

E le gata i lea, o pusa o loʻo faʻapipiʻiina foi ituaiga eseese e iva o masini emulsifying, e faʻatatau i mea e manaʻomia mo le gaosiga. O nei masini e faia se sao taua i le fausiaina o kulimi, lotion, ma mea tau paʻu, faʻamautinoaina le faʻalelei lelei o mea e maua ai le mea e manaʻomia ma le tumau. E le gata i lea, o lagolago si'i ma se fa'a'alili ua aofia i totonu o le uta, e maua ai atina'e taua mo le lelei ma le saogalemu o le fa'aogaina o fale gaosi oloa.

La'uina o koneteina 4

E mitamita le Kamupani a SinaEkato i le ofoina atu o fofo atoatoa mo le gaosiga o mea teuteu ma le tausiga o le tagata lava ia. O le laina oloa a le kamupani e aofia ai mea uma mai le kulimi, lotion, ma le gaosiga o le paʻu i le gaosiga o shampoos, conditioners, ma mea fufulu vai. E le gata i lea, o le Kamupani a SinaEkato e faʻapitoa i le tuʻuina atu o meafaigaluega mo le gaosiga o mea manogi, faʻafetaui i le faʻatupulaia o le manaʻoga mo mea manogi i le maketi Initonesia.

La'uina o koneteina 1

O le faaiuga e auina atu nei containers i Initonesia o loo faamamafaina ai le tautinoga a le Kamupani a SinaEkato i le tautuaina o ana tagata faatau i le lalolagi atoa. E ala i le tuʻuina atu o le tele o ituaiga o oloa maualuga, o loʻo faʻamoemoe le kamupani e lagolago le tuputupu aʻe ma le faʻafouina o le fale teuteu ma le tausiga o le tagata lava ia i Initonesia. Faatasi ai ma le taulaʻi atu i tekinolosi faʻapitoa, faʻatuatuaina, ma le lelei, o loʻo faʻaauau pea ona avea le Kamupani a SinaEkato ma paaga faʻalagolago mo pisinisi o loʻo sailia ni fofo sili ona lelei ile gaosiga o mea teuteu.

La'uina o koneteina 5

A'o aga'i atu containers i Initonesia, o lo'o tulimatai atu le Kamupani a SinaEkato i le fa'alauteleina o ana faiga-pa'aga i totonu o le itulagi ma saofagā i le manuia o fa'ailoga teuteu ma le tausiga o le tagata lava ia. O loʻo tumau pea le tuʻufaʻatasia o le kamupani i le tuʻuina atu o masini ma meafaigaluega pito i luga, faʻamalosia le au gaosi oloa e faia ni oloa faʻapitoa e fetaui ma manaoga faʻaleleia o tagata faʻatau i Initonesia ma tua atu.

La'uina o koneteina 6


Taimi meli: Aukuso-22-2024